EGÉSZSÉG MEGŐRZÉS ÉS GYÓGYHATÁSÚ KEZELÉSEK

TELJES TEST MASSZÁZS

Alaphelyzetben az egész testet érinti. (Talp, alsó végtagok, derék, hát, nyak, felső végtagok.) Célja a keringés javítása, fájdalom csökkentése, relaxáció, fizikai és szellemi felfrissülés.
Igény szerint a hasat, a mellkast, és a hajas fejbőrt is bevonjuk a kezelésbe. Szükség esetén köpölyözéssel is kiegészülhet a kezelés, erre külön árat nem számolok fel. Gerinc problémák és mozgásszervi panaszok esetén kifejezetten ajánlott heti rendszerességgel alkalmazva. Minden esetben a vendég fizikai és pszichés állapota határozza meg, hogy mely fogásokat alkalmazzuk és milyen intenzitással.

A kezelés időtartama 60 perc.

Ára: 6 400 Ft/ alkalom


EGY ADOTT TERÜLET KEZELÉSE

Ebben az esetben a test adott pontjain jelentkező fájdalom gyors enyhítése/megszüntetése a fő cél (mozgásszervi és reumatológiai panaszok, húzódások, izomgörcsök, izomfeszülésből, stresszből eredő migrénes fejfájás kezelése).
Irodai vagy számítógépes munka, egyoldalú izomterhelés, gyakori fejfájás esetén a helytelen testtartásból (kényszertartásból) ered a fájdalom forrása. Átfogó bemelegítés után az adott területtel foglalkozunk. Szükség esetén köpölyözéssel is kiegészülhet a kezelés, erre külön árat nem számolok fel.
Ülő vagy álló munkavégzésnél gyakori probléma lehet a végtagok duzzadása, a hozzá társuló kellemetlen, feszítő érzés. A nyirokmasszázs elemeinek beiktatásával azonnali javulás érhető el. Heti 2 alkalommal alkalmazva a kezelések hatására jelentősen csökkenthető mindenfajta fájdalom érzet, javul a vénás és nyirokkeringés, gyorsul az anyagcsere, a méregtelenítő folyamat kihat a teljes testre.

A kezelés időtartama 40-50 perc.

Ára: 5 300 Ft / alkalom


BABAMASSZÁZS ÉS MOZGÁSFEJLESZTÉS

Újszülött kortól kb. 18 hónapos korig a baba egyéni igénye alapján történő masszázs. Játekos mozgásfejlesztő gyakorlatok összeállítása otthonra.

A kezelés időtartama 30-45 perc.

Ára: 5 900 Ft/ alkalom


Kezeléseink pár perces beszélgetéssel és állapotfelméréssel kezdődnek. A terápiák igény szerint kiegészülhetnek mozgásgyakorlatok megtanításával, vagy életmód illetve étkezési tanácsadással.

Amennyiben szeretnél bejelentkezni, kérdésed lenne vagy további részletekre vagy kíváncsi, bátran vedd fel velem a kapcsolatot!