SZÉPÍTŐ KEZELÉSEK-MASSZÁZSOK, SZILUETT FORMÁLÁS, BŐRREGENERÁLÁS

JAPÁN FOGYASZTÓ MASSZÁZS

Igazi masszázs-különlegesség az elgépiesedett alakformálás világában.
Nincs két egyforma emberi test. Épp ezért az automatizált alakformálás (fogyasztó gépekkel, zsírleszívással és egyéb drasztikus sebészeti beavatkozásokkal) sok esetben nem jelent megoldást, ha testünk működési elveit tiszteletben tartjuk, ha nem szeretnénk kockázatokat vállalni, vagy a beavatkozás utáni regenerálódásra időt áldozni. Ez a forradalmian új masszázstechnika szép és természetes végeredményt kínál.
A masszázs alapja Japánból ered. A XXI.század eleje óta előszeretettel alkalmazzák elsősorban Franciaországban, de a Világ számos más pontján is azokban a régiókban, ahol a testkezelések kultúráját átlagon felüli igényesség jellemzi. Célja a sziluett átformálása, dinamikusabbá tétele. Kiváló módszer a makacsabb zsírlerakódások és narancsbőr kezelésére, a bőrfelszín egyenletesebbé tételére. Rendkívül jól alkalmazható az idő múlásával fokozódó gravitációs hatások (megereszkedett, petyhüdt bőr) formálására, az izomtónusok javítására. Az esztétikai kezelés mellett mindenképp említést kell tennünk a testünket érő pozitív élettani hatásáról, mint pl. a méregtelenítés. A sejtek között felgyülemlett folyadék visszajut a keringésbe, segítjük kiürülését a szervezetből. Rendszeres alkalmazásával jelentősen csökkennek az ödémás panaszok, felgyorsítja a lerakódott salakanyagok távozását.

Kezelési idő: 90 perc, heti 1-2 alkalom ajánlott.

Ára: 9 700 Ft / alkalom


BŐRMEGÚJULÁS SPECIÁLIS TENGERI ALGATERÁPIÁVAL

Az Iroise-tenger a világ egyik legtisztább, környezeti szennyeződésektől mentes területe.
Ebből a tengeri növényvilágból származó különlegesen értékes hatóanyagok és vitaminok koktélja biztosít látványos eredményt a bőrön: oxigénnel látja el a sejteket, hatásosan távolítja el a lerakódott méreganyagokat. Intenzív zsírbontó, narancsbőr elleni terápia.
A kezelés menete: teljes test peeling, hatóanyagkoktélok felvitele, bemasszírozása a bőrbe, testtekercselés a kritikus területeken, speciális feszesítő befejező krém.

Kezelési idő: 60-70 perc, heti 1-2 alkalom ajánlott.

Ára: A kezelés árának meghatározása személyes konzultáció alapján történik


BŐRFIATALÍTÁS – REGENERÁLÁS DERMAPEN KÉSZÜLÉKKEL

Teljes arc (60-80 perc): 20 000 Ft

1 választott terület (40 perc): 12 000 Ft
1-1 mélyebb ránc vagy száj vonalának feltöltése.

Hegek kezelése, halványítása: 6 500 Ft-tól
Arcon bárhol alkalmazható a szemhéjak és környéke kivételével, a test egyéb részein egyéni konzultáció alapján.


Kezeléseink pár perces beszélgetéssel és állapotfelméréssel kezdődnek. A terápiák igény szerint kiegészülhetnek mozgásgyakorlatok megtanításával, vagy életmód illetve étkezési tanácsadással.

Amennyiben szeretnél bejelentkezni, kérdésed lenne vagy további részletekre vagy kíváncsi, bátran vedd fel velem a kapcsolatot!